Skip to main content

Klantcase KETTLER Benelux

Van tuinmeubelen en tafeltennistafels tot speeltoestellen en kindervoertuigen; KETTLER levert! Vanaf de start in 1949 is KETTLER uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie met eigen vertegenwoordigingen over heel de wereld. KETTLER Benelux is al 58 jaar een begrijp in de Benelux.

Compleet in eenvoud

“Hoe groter de organisatie, hoe groter de IT-omgeving. Bij KETTLER doen we goed mee, maar voor onze club in de Benelux hebben we meer baat bij een duidelijk gestructureerde IT (aldus Patrick van Orsouw).

In onze zoektocht om KETTLER Benelux ‘los te weken’ van onze moederorganisatie kwam ik in contact met Vooruit (voorheen MCC). En dat was op het juiste moment.

Ik merkte meteen dat zij verstand van zaken hebben. Alles wat wij nodig hebben voor onze logistiek, verkoop en administratie biedt Vooruit aan in een totaaloplossing; ERP. Wat mij vooral aanspreekt is het persoonlijke contact. Ik kon daardoor snel schakelen om tot een definitieve keuze te komen en zijn we uiteindelijk geruisloos overgegaan.

Inmiddels werken we sinds 2020 met Vooruit. Met een volledig gekoppelde webshop bedienen wij 24/7 onze (online) klanten en hebben zij up-to-date informatie over ons assortiment.

Wij kunnen bouwen op Vooruit; compleet in eenvoud!”

www.kettler-benelux.nl