Skip to main content

Welkom op de informatie pagina van Xelion, een toonaangevende leverancier van communicatie-oplossingen die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Bij Xelion streven ze ernaar om de manier waarop bedrijven communiceren te transformeren door middel van innovatieve technologieën en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Xelion partner Logo

De producten

ERP Oplossingen Vooruit

Xelion 7: het All-in-One communicatie platform

Xelion 7 is het vlaggenschipproduct en biedt een alles-in-één communicatieplatform dat alle essentiële communicatietools integreert in één gebruiksvriendelijke interface. Met Xelion 7 kunnen gebruikers moeiteloos bellen, chatten, videoconferenties houden en samenwerken, allemaal vanuit één centraal platform. Of u nu op kantoor bent, onderweg of thuis werkt, Xelion 7 zorgt ervoor dat u altijd verbonden blijft met uw team en klanten.

Xelion Mobile: communicatie onderweg

Met Xelion Mobile kunnen gebruikers profiteren van dezelfde krachtige communicatiefuncties van Xelion 7, maar dan op hun mobiele apparaten. Of u nu een smartphone of tablet gebruikt, Xelion Mobile stelt u in staat om overal en altijd te communiceren met uw collega’s en klanten, alsof u zich op kantoor bevindt.

Xelion Integraties: naadloze integratie met andere systemen

Xelion biedt een scala aan integraties met populaire zakelijke applicaties, zoals CRM-systemen, helpdesksoftware en meer. Deze integraties zorgen ervoor dat Xelion naadloos kan worden geïntegreerd in uw bestaande IT-infrastructuur, waardoor u tijd bespaart en uw productiviteit verhoogt.

Waarom Xelion Bij Vooruit

Als officiële reseller van Xelion-producten heeft Vooruit niet alleen toegang tot de nieuwste technologieën en producten, maar beschikken we ook over diepgaande kennis en expertise op het gebied van implementatie, configuratie en ondersteuning van Xelion-oplossingen. Door te kiezen voor Vooruit als uw partner voor Xelion-oplossingen, profiteert u van: