Skip to main content

Welkom op de merkpagina van Yealink, de wereldwijde marktleider in communicatie-oplossingen. Bij Yealink geloven ze in het transformeren van de manier waarop mensen communiceren en samenwerken door middel van innovatieve en betrouwbare technologieën. Met een uitgebreid assortiment aan producten en oplossingen streeft Yealink ernaar om uw bedrijf te helpen groeien en uw communicatiebehoeften te vervullen.

Yealink partner Logo
Bekijk onze webshop⠀ →

De producten

ERP Oplossingen Vooruit

IP- telefoons

Yealink biedt een uitgebreide reeks IP-telefoons die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende zakelijke omgevingen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing voor uw MKB bedrijf of naar geavanceerde functies voor een grote onderneming, wij hebben de juiste IP-telefoon voor u. De Yealink telefoons worden gekenmerkt door hun uitstekende geluidskwaliteit, gebruiksvriendelijke interface en robuuste bouwkwaliteit.

Bekijk in onze webshop

Videoconferentiesystemen

In een wereld waarin samenwerking op afstand steeds belangrijker wordt, biedt Yealink geavanceerde videoconferentiesystemen die naadloze communicatie mogelijk maken, ongeacht de afstand. Van compacte huddle room-oplossingen tot geavanceerde vergadersystemen voor grote conferentiezalen, de producten zijn ontworpen om aan al uw videoconferentiebehoeften te voldoen. Met functies zoals HD-video en kristalhelder geluid zorgen onze systemen ervoor dat uw vergaderingen soepel verlopen en dat elke deelnemer betrokken blijft.

Bekijk in onze webshop

ERP Oplossingen Vooruit

Microsoft Teams-gecertificeerde apparaten

Als trotse partner van Microsoft biedt Yealink een uitgebreid assortiment Microsoft Teams-gecertificeerde apparaten, waaronder IP-telefoons, videoconferentiesystemen en headsets. Deze apparaten zijn speciaal ontworpen om naadloos te integreren met Microsoft Teams, waardoor gebruikers kunnen profiteren van een naadloze

Bekijk in onze webshop

Draadloze DECT-

oplossingen

Voor bedrijven die behoefte hebben aan draadloze communicatie in een kantooromgeving biedt Yealink een scala aan DECT-oplossingen. De draadloze DECT-telefoons bieden uitstekende dekking, geluidskwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor uw team altijd verbonden blijft, zelfs wanneer ze zich door het kantoor verplaatsen.

Bekijk in onze webshop

Waarom Yealink bij Vooruit