Skip to main content

Vooruit beschikt over de hoogst haalbare certificering op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO Nederland; hét onafhankelijke keurmerk in Nederland dat duurzaam inclusief werkgeverschap meet. Een mooie erkenning voor iedereen die betrokken is bij onze organisatie!

Een inclusievere samenleving!
Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. D-two kan met dit PSO-certificaat bij steeds meer opdrachtgevers en partners aantonen duurzaam werk te maken van Social return.

Vooruit heeft in januari 2024 de EcoVadis Bronze Medal behaald! EcoVadis is een wereldwijd erkend en vertrouwd beoordelingsplatform voor het verstrekken van duurzaamheidsbeoordelingen aan bedrijven in 200 industriecategorieën en in 180 landen. Vooruit behoort tot de top 35% van de ruim 125.000 bedrijven die door EcoVadis zijn beoordeeld.

Bij Vooruit zijn we ISO 27001 gecertificeerd. ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. In deze standaard staat beschreven hoe je procesmatig om kunt gaan met het beveiligen van informatie. Met het ISO 27001-certificaat laten we bij Vooruit zien dat we informatiebeveiliging serieus nemen. We hebben onze processen rondom de bescherming van gevoelige informatie op orde en werken continu aan het verbeteren van deze processen. Dat mag je van ons verwachten.

Vooruit is CENELEC en WEEELABEX gecertificeerd. CENELEC is de Europese standaard voor de verwerking van afgedankte elektrische en elektronische apparaten (e-waste) en beschrijft procedures voor recycling, bewerking en verwerking van afgedankte elektrische en elektronische apparatuur. De CENELEC-standaarden zijn afkomstig uit de WEEELABEX Organisation-standaarden.

Vooruit voldoet aan de strenge eisen van deze certificeringen en heeft na een onafhankelijke audit het certificaat mogen ontvangen! Als gecertificeerd bedrijf kunnen wij ervoor zorgen dat bruikbare materialen worden hergebruikt en restmaterialen duurzaam en groen worden verwerkt.

Om de kwaliteit van Vooruit te borgen en continue te verbeteren is Vooruit met onlangs weer gecertificeerd met ISO 9001. De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.

Natuurlijk vinden we het belangrijk om onze impact op het milieu te minimaliseren. Daarom zijn we ISO 14001 gecertificeerd. Deze certificering staat voor een milieumanagementsysteem dat helpt bij het identificeren, beheersen en verminderen van de milieueffecten van onze activiteiten en producten. Het is een richtlijn die milieu-ontlastend en kostenbesparend werkt. Onze certificering wordt bevestigd door een externe audit.

Ik wil vooruit⠀ →
Ik wil vooruit ⠀→