Skip to main content
ERP Oplossingen Vooruit

ICT apparatuur afvoeren

Wij bieden een duurzame en verantwoorde totaaloplossing om oude IT-apparatuur te verwerken. Afvoeren ICT apparatuur doen wij op basis van een diepgaande analyse van je huidige IT. Op die manier weet je altijd waar je aan toe bent, nu en in de toekomst. Meer weten over over de stappen binnen het afvoeren van ICT apparatuur?

Data verwijderen

Het vernietigen van data wordt softwarematig gedaan. De harde schijven blijven intact en bruikbaar, maar worden definitief ontdaan van alle data die erop stond. Vooruit werkt hiermee met gecertificeerde software van Blancco.

Harde schijven vernietigen

Soms is dataverwijdering niet alleen voldoende. Wij beschikken over mobiele shredders, waardoor wij zelf en op locatie harde schijven kunnen vernietigen. Het vernietigen van de harde schijven is een specialistisch werk. Het is belangrijk aan te kunnen tonen dat de harde schijf is vernietigd. Dit door middel van een certificaat. Vooruit zorgt voor de vernietiging van de harde schijf en de juiste certificering.

IT recycling

Vooruit verzameld onverkoopbare systemen. Wij de-assembleren ze en bieden dit aan aan gecertificeerde recyclers. Zij hebben als plicht de restmaterialen maximaal te hergebruiken. Bij dit proces wordt het milieu dus in alle opzichten ontzien.

Ik wil vooruit⠀ →
Ik wil vooruit ⠀→