Skip to main content

Klantcase SVM Bakery Machines

Geboren tussen brood en gebak; dat kan niet iedereen zeggen, Steven wel 
Als oprichter van SVM Bakery Machines zijn zij met ruim 5 jaar op de teller een bekende speler in de branche! Het hele team is erop gericht om voor elke ondernemer een passende oplossing te bieden en om (een te lange) downtijd van bakkerij machines te voorkomen. Dat geeft energie!

Een passende oplossing

“De administratie groeide ons boven de pet met SnelStart. Dat was mijn reden om op zoek te gaan naar een compleet programma (aldus Mariska van Middendorp).

Makkelijk gezegd, maar waar klop je aan? Vanuit mijn financiële carrière heb ik best wel wat systemen gebruikt; ik wist goed hoe ik het niet wilde haha. In onze zoektocht kwam Vooruit (voorheen MCC) met de oplossingen van KING Software. Dat sloot goed aan!

Via internet is er van alles te krijgen en wordt veel beloofd; wij zijn meer van het persoonlijke contact. Dat merkte we ook in de contacten met Vooruit. Zij hebben onze wensen voor de korte- en middellange termijn geïnventariseerd en een overzichtelijk stappenplan gemaakt.

Inmiddels maken we al een aantal jaren gebruik van KING ERP en is onze planning en werkbon gedigitaliseerd. Onze collega’s kunnen zonder papier op pad en hebben alle informatie binnen handbereik; dat werkt lekker!

Ieder jaar hebben we persoonlijk contact met Vooruit en worden we ook bijgepraat over de laatste ontwikkelingen die voor SVM Bakery Machines relevant zijn. Daar krijgen wij energie van!

Vooruit en KING Software is goede combinatie; wij bevelen ze van harte aan!”

www.svm-bakerymachines.nl