Skip to main content

Chrome Enterprise maakt het mogelijk om als IT-beheerder van een organisatie zakelijke functies te implementeren voor Chrome-gebruikers op verschillende apparaten. Dankzij het online beheerdersconsole kan je een groep apparaten- en/of gebruikers centraal beheren, configureren en bijhouden. Google Chrome Enterprise bestaat uit drie onderdelen: de Chrome browser, Chrome OS en Chrome-devices.

Chrome Enterprise

In een persoonlijk gesprek of een demo laten we graag zien wat Chrome Enterprise voor jouw organisatie kan betekenen.

Ik wil vooruit⠀ →

Chrome OS

Chrome OS is een besturingssysteem dat is ontwikkeld door Google. Chrome OS is gebaseerd op de Chrome browser en onderscheidt zich van andere besturingssystemen doordat het volledig online draait. Je werkt via het internet, slaat alles op in de Cloud en hebt toegang tot alle benodigde tools. Chrome OS is een licht en veilig besturingsysteem met automatische beveiligingsupdates en vergemakkelijkt het apparaat-beheer van je organisatie.

Goed beveiligd

Met Chrome OS zijn gebruikers beter beschermd tegen schadelijke aanvallen. Chrome OS werkt met verschillende applicatie-ecosystemen om na te gaan of apps betrouwbaar zijn, en biedt jouw IT-team zo belangrijke controlemiddelen.

Makkelijk te beheren

Met de Google Admin-console heeft jouw IT-afdeling volledige controle, ook op afstand. Vanuit Google is er al goed onderzocht welke standaardinstellingen handig zijn voor organisaties.

Gebruiksvriendelijk en efficiënt

Het betrouwbare Chrome OS is gebruiksvriendelijk en altijd actueel dankzij regelmatige updates op de achtergrond. De helpdesk hoeft dus minder vaak te worden ingeschakeld.

Tevreden medewerkers

Chrome OS is een omgeving die voor veel eindgebruikers vertrouwd voelt en die makkelijk te integreren is in de bestaande infrastructuur, zodat alles soepel blijft draaien.

chrome browser

Een toenemend aantal organisaties is druk bezig met (de volgende stappen van) de digitale transformatie om zo hun manier van werken beter af te stemmen op de nieuwste digitale trends. Het verhogen van de productiviteit is hierbij belangrijk, evenals het veilig houden van alle gegevens. Er zijn steeds meer cloud oplossing verkrijgbaar, maar er is er slechts één die wordt ondersteund door de wereldleider in digitale technologie – Google.
We laten graag zien wat dit kan betekenen voor jouw organisatie.

Lees onze klantverhalen⠀ →Ik wil vooruit⠀ →