Skip to main content

Vooruit versterkt haar Raad van Advies met de komst van Angelo Bul

 

De Raad van Advies bestaat nu uit drie industry experts die met kennis, netwerk en ervaring de directie zal bijstaan bij de realisatie van de ambitieuze groeistrategie van Vooruit.

Angelo Bul Raad van Advies Vooruit

Maaike Dekkers-Duijts, CEO van Vooruit: ‘Wij zijn zeer blij met de komst van Angelo Bul en deze drie man sterke Raad van advies. Zowel de uitbreiding van onze dienstverlening als het in goede banen begeleiden van de organisatorische groei zijn belangrijke agenda-onderwerpen waar de RvA ons in adviseert en als klankbord fungeert.’

Angelo Bul is een zeer ervaren manager en bestuurder in de IT wereld. In 2003 startte hij bij Getronics als VP sales. In 2007 is Angelo benoemd tot EVP Sales bij KPN en later tot EVP KPN Fiber. Als country manager ZTE heeft hij ZTE verder op de kaart gezet en uitgebouwd tot een belangrijke speler. In 2021 is hij door Dustin binnengehaald om de Benelux LCP (large corporate & Public) tak te leiden en verder sturing te geven, ook was hij lid van het Management van Dustin International.

Bij Vooruit zijn wij blij dat Angelo de Raad van Advies van Vooruit versterkt. De Raad van Advies bestaat verder uit:

Roelof Douwstra die na zijn start bij Pink Elephant in Voorburg in 1992 samen met 4 partners het organisatie-adviesbedrijf voor IT, Quint Wellington Redwood startte. Dit bedrijf groeide uit tot een internationaal adviesbureau met vestigingen op verschillende continenten. Binnen en buiten Quint heeft Roelof veel rollen vervuld, van Consultant tot en met de Raad van Commissarissen. Na ruim 30 jaar heeft Roelof in 2021 zijn deel verkocht aan een nieuwe internationale partner die nu bekend staat onder de naam Eraneos. In de tussentijd is hij adviseur van verschillende directies binnen en buiten de IT-sector.

Ron de Mos is een ervaren CEO die die ooit begonnen is als programmeur bij IBM. Na 25 jaar en een (inter)nationale carrière heeft hij leidinggegeven aan twee kleinere ICT-bedrijven (800 en 1500 FTE). Na die periode is hij gevraagd in de Nederlandse Management Board van KPN om leiding te geven aan de Zakelijke Markt en was hij de CCO van Getronics. Als laatste operationele rol is Ron de Mos de CEO geweest van CGI Nederland (was Logica) en is hij ook wereldwijd verantwoordelijk geweest voor de klant Shell. In 2016 werd Ron de ICT CEO van het jaar. De laatste 6 jaar heeft Ron een portfolio van toezichthoudende, advies – en coaching rollen opgebouwd.

Van alle drie is het hun passie te bouwen aan bedrijven die veel impact genereren waarbij de klant volledig centraal staat. Vooruit kan met deze sterke Raad van Advies nog meer kennis en inzichten opdoen op het gebied van marktbewerking en uitbreiding van het portfolio, met als doel het bedienen van de klant gedurende de volledige ICT Lifecycle.