Skip to main content

Vooruit: De nieuwe naam van D-two, Four IT, MCC Automatisering, Scala Solutions en Tech Bakery

 

Huizen, 05 maart 2024 – Vijf succesvolle bedrijven uit de IT-sector gaan gezamenlijk verder onder één nieuwe naam: Vooruit! Afgelopen donderdag vond de lancering van het nieuwe merk plaats tijdens een evenement in Amsterdam. De labels D-two, Four IT, MCC Automatisering, Scala Solutions en Tech Bakery bundelen hun krachten en gaan verder onder de nieuwe naam Vooruit.

Samen Vooruit

In de afgelopen tijd zijn de labels al operationeel en organisatorisch samen gaan werken. Samen vormen zij één sterke collectie, mede door de landelijke dekking, uitgebreide dienstverlening en korte lijnen. Op dit moment wijzigt alleen de naam van de holding naar Vooruit. In de aankomende tijd zullen alle labels één voor één ook de naam Vooruit gaan krijgen.

Vooruit bedient haar klanten op de gehele IT-linie. Vanaf IT-ontwerp, tot aan het duurzaam afvoeren van je apparatuur en alles wat daartussenin zit. Maaike Dekkers-Duijts, CEO van Vooruit: “We willen onze klanten innovatieve oplossingen blijven bieden en tegelijkertijd IT niet lastiger maken dan nodig”.

Groeiambities

Door onder de naam Vooruit te opereren, bevestigt de groep haar toewijding aan vooruitgang in de IT-sector en haar inzet om klanten te voorzien van de beste technologische oplossingen.

Maaike Dekkers-Duijts: “Vooruit is een krachtig Nederlands merk dat de innovatie en expertise van deze bedrijven samen weerspiegelt. Deze nieuwe identiteit is een duidelijk signaal van onze ambitie en ons vermogen een top 5 speler in de markt te worden”.

Vanuit de vestigingen in Elst, Huizen, Leiderdorp en Voorthuizen wordt dezelfde vertrouwde kwaliteit van diensten geleverd. Maaike Dekkers-Duijts benadrukt: “Onze hoge mate van klantbetrokkenheid blijft geborgd. Klanten en partners worden nog steeds bediend door dezelfde vertrouwde gezichten en zullen dezelfde voordelen en service blijven ontvangen”.

Over Vooruit

Wij zijn Vooruit! De IT-partner voor je gehele organisatie, klein of groot. Als Vooruit zijn wij één organisatie en werken wij samen aan het realiseren van onze ambities. Om iedereen met elkaar te verbinden, onze klanten vooruit te helpen en samen maken wij IT niet lastiger dan nodig.