Skip to main content

René Houweling versterkt het Vooruit salesteam!

René Houweling versterkt het Vooruit salesteam!Huizen, 19 juni 2024 – We zijn blij om te melden dat René Houwelingons team komt versterken. Met zijn 25 jaar ervaring in de IT-wereld, onder andere bij PC-Ware /Comparex (nu SoftwareOne) en Dustin, brengt René veel kennis en enthousiasme mee naar Vooruit.

René is geboren in Amsterdam en woont al jaren in Purmerend. Hij is trotse vader van twee zoons. René begon zijn IT-carrière jong en heeft sindsdien verschillende commerciële- en managementfuncties vervuld. Na een mooie tijd bij Dustin was hij toe aan een nieuwe uitdaging en vond die bij Vooruit.

De gesprekken bij Vooruit voelde meteen goed,” zegt René. “Bij Vooruit voelt de energie, de saamhorigheid, de cultuur, maar vooral de mouwen op te willen stropen om voor de klant (op IT-gebied) het best denkbare gerealiseerd te krijgen enorm fijn. De klant staat bij Vooruit nog ècht centraal! De keuze voor Vooruit, was voor mij dan ook geen moeilijke. Ik krijg veel energie als ik in gesprek kan met klanten en de doelstellingen van de klant kan vertalen in een voor de klant best passende IT-oplossing, die we vanuit een lange-termijn-partnership in gezamenlijkheid kunnen realiseren.”

René’s ervaring en enthousiasme zijn een grote aanwinst voor ons team en onze klanten. Wil je kennismaken met René? Neem contact op via rene.houweling@vooruit.nl of 06-50523936.