Skip to main content

Maaike Dekkers-Duijts uitgeroepen tot “CEO of the Year” op het Dutch IT Channel Gala 2024

 

Amsterdam, 14 maart 2024 – Het was een mooie avond op het Dutch IT Channel Gala 2024, waarbij de schijnwerpers gericht waren op inspirerende organisaties en leiders die het gezicht van de IT- industrie vormen. Onder hen ook onze eigen CEO: Maaike Dekkers-Duijts. Maaike haar prestaties, visie en ongeëvenaarde leiderschap bleven niet onopgemerkt en als kroon op haar werk ontving zij de CEO of the Year award.

Maaike Dekkers-Duijts is niet zomaar een CEO. Ze heeft haar stempel gedrukt op de industrie door verschillende bedrijven – Four IT, MCC Automatisering, Scala Solutions, Tech Bakery en D-Two – samen te brengen onder één paraplu, en zo het nieuwe IT-bedrijf ‘Vooruit’ te creëren. Dit was niet slechts een samenvoeging van entiteiten, maar eerder een visie die de krachten bundelde om een nieuwe standaard te zetten voor innovatie, samenwerking en vooruitgang in de IT-sector.

Als CEO heeft Maaike een heldere visie voor de toekomst van de IT-sector. Haar vermogen om deze visie te communiceren en haar team te inspireren, heeft geleid tot buitengewone prestaties en groei binnen Vooruit. Door de krachten van verschillende bedrijven te bundelen, heeft Maaike een cultuur van samenwerking en synergie gecreëerd binnen Vooruit.

Naast haar prestaties op het gebied van bedrijfsvoering, heeft Maaike ook een sterke nadruk gelegd op maatschappelijke verantwoordelijkheid binnen Vooruit. Het bedrijf ondersteunt verschillende liefdadigheidsinitiatieven, beschikt over PSO-certificeringen en een duurzame bedrijfsvoering, wat zorgt voor een positieve impact op de samenleving als geheel.

Het winnen van de ‘CEO of the Year’-prijs is niet alleen een erkenning van de individuele prestaties van Maaike Dekkers-Duijts, maar ook een viering van het succes van Vooruit als geheel.

Wanneer we terugkijken op het Dutch IT Channel Gala 2024 en Maaike om een reactie vragen geeft zij aan ‘supertrots te zijn op deze prestatie, en op het gehele team’. En in die geest blijft Maaike een ware pionier die ons allen inspireert om verder te gaan, vooruit.

>>Lees hier meer over de Dutch IT Channel awards 2023