Skip to main content

Klantcase XL-Panel

Waar vind je een dynamisch bedrijf die gespecialiseerd is in bevestigingsmaterialen voor de gevelbouw? In ’s Heerenberg om precies te zijn! Deze Achterhoekers zitten niet stil. Met een constante drive om de beste kwaliteit en service te leveren heeft XL-Panel zich écht onderscheiden als specialist in de branche.

Hoe zijn jullie met Vooruit in contact gekomen?

“Eigenlijk is dat andersom gegaan… Vooruit (Voorheen MCC) heeft ons benadert  en maar goed ook, want uiteindelijk heeft deze samenwerking ons enorm verder geholpen qua automatisering (aldus Jeroen Hessling).

De programma’s die wij gebruikte waren ok, maar met de groei die wij voor ogen hadden was wel duidelijk dat we tegen de grenzen aan gaan lopen. In die periode zijn we met Vooruit in contact gekomen. Tijdens onze gesprekken werd al snel duidelijk welke kennis & ervaring zij meebrengen, dat heb je nodig als handelsbedrijf!

Ja, en waar begin je dan? Als eerste hebben wij al onze bedrijfsprocessen met Vooruit onder de loep genomen. Met KING Software als ERP & WMS oplossing zijn wij inmiddels al bijna een jaar operationeel en hebben wij onze groei kunnen doormaken. Maar daar stopt het niet met Voouit. Een perfect functionerende ERP-oplossing kan niet zonder een goed afgestemde ICT-omgeving. ERP & ICT zijn cruciaal voor ons en dat vinden wij bij 1 partij.

Kennis en ervaring is natuurlijk heel belangrijk maar ook een goed portie plezier! Leuke club om mee samen te werken en gelukkig vinden zij dat andersom ook zo. “

www.xl-panel.nl