Skip to main content

Klantcase Hositrad Holland

Met meer dan 50 ervaring heeft Hositrad haar sporen wel verdiend in de wereld van vacuüm techniek. Een écht familiebedrijf met inmiddels de tweede generatie aan het roer. Vanuit het hoofdkantoor in Hoevelaken en een vestiging in Duitsland werken specialisten aan ontwikkeling en levering van afsluiters, flenzen, ionen pompen en meer technische producten.

Plezier in je werk met de juiste partner!

“We hebben het al druk genoeg met onze eigen taken; we hebben dan zeker geen tijd voor al het geneuzel met onze ICT, daar hebben we een fijne partner voor  (aldus Pauline Jessayan).

Laatst grapte we nog over de periode dat we samenwerken met elkaar; inmiddels al meer dan 25 jaar. Ooit gestart met boekhoudsysteem Queen via Vooruit (voorheen MCC) draait nu onze hele organisatie met KING Enterprise en op de dienstverlening en specialisatie van Vooruit. En dat is super fijn!

In onze eigen business staat de techniek niet stil, we zijn continue op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten en eindgebruikers. Wij stellen strenge eisen aan kwaliteit, betrouwbaarheid zonder het menselijke aspect uit ’t oog te verliezen. En dat vinden wij ook bij Vooruit.

Alles wat wij nodig hebben om dagelijks aan het werk te gaan wordt in voorzien. Onze bereikbaarheid is goed geregeld via internet & telefonie, maar ook onze serveromgeving, het netwerkbeheer, al onze licenties én de software van KING als hart van ons bedrijf.

Plezier in je werk wordt ook bepaald door de persoonlijke omgang met elkaar, daarin zijn we echt aan elkaar gewaagd. Zonder twijfel!”

www.hositrad.com