Skip to main content

Klantcase Dynastart Elektro

Alles start met Dynastart; dat zegt genoeg! Al meer dan 20 jaar is Dynastart Elektro gespecialiseerd in het reviseren en repareren van dynamo’s & startmotoren. Op de Harselaar in Barneveld rijd je met hetzelfde gemak even langs voor persoonlijk contact en advies.

Klantcase Dynastart Elektro

Vooruit laat ons iedere dag draaien

“Wij hebben de zaken graag goed voor elkaar! Als klanten bij ons in de winkel staan moet het maken van een pakbon of factuur snel geregeld zijn en daarom stellen we hoge eisen aan onze ICT (aldus Jarno Meijers).

Bedrijven uit heel Nederland weten ons te vinden, maar regionaal zijn we ook sterk. En graag werken wij ook met bedrijven uit de regio. Vooruit (Voorheen MCC) past daar goed bij! Wij hebben door Vooruit geen zorgen meer over onze bereikbaarheid, ons netwerk, de programma’s en de beveiliging; echt 1 aanspreekpunt.

Alle werkzaamheden die wij doen moeten ergens geregistreerd worden. We werken veel vanaf de balie (met kassa en ordersysteem) maar ook in het magazijn met het ontvangen van bestellingen, picken van orders en tellen van onze voorraad. De collega’s van Vooruit helpen ons als bedrijf écht verder met de juiste oplossingen voor ICT en KING Software; dat heb je nodig.

Wij hebben destijds gekozen voor een betrouwbare partner en ze hebben ons nog nooit in de steek gelaten. Ook wij bevelen Vooruit van harte aan!”

www.dynastartelektro.nl