Skip to main content

Klantcase Duinkerke Glasservice

Duinkerke Glasservice is dé specialist op het gebied van glas. Vanuit vestigingen in Scherpenzeel en Barneveld verzorgen zij met ca. 25 medewerkers levering, plaatsing en maatwerk op glasgebied. Vakmanschap staat op nummer één; dat maakt ze trots en resulteert uiteindelijk in mooie projecten en tevreden klanten!

Klantcase Duinkerke Glasservice

Op welke manier ondersteund Vooruit jullie?

“In de drukte van iedere dag word je als ondernemer soms wel eens bepaald bij onderwerpen waarvan je weet; hier moet ik wat mee doen. Dat was in ons contact met Vooruit (voorheen MCC) precies op het juiste moment (aldus Martin Duinkerke).

Met de groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt is het vooral belangrijk om alle collega’s op de juiste plek te krijgen en het team weer goed op elkaar af stellen. In die groeifase loopt het werk gewoon door en wil je als ondernemer niet belast worden met randzaken.

Al langer ervaarde wij dat onze verwachtingen & benodigdheden op het gebied van ICT en automatisering hoger liggen dan wat wij gebruikte. Vooruit heeft ons persoonlijk aan de hand genomen in dit traject. De kennis & ervaring die zijn meebrengen geeft vertrouwen en maakt dat je snel kunt schakelen!

Op basis van een soort 0-meting hebben zij ons netwerk doorgelicht en voor ons passende maatregelen genomen. Inmiddels werken wij ruim een jaar samen met Vooruit en zijn we trots op de stappen die we gemaakt hebben! Wij bevelen Vooruit van harte aan.“

www.duinkerkeglasservice.nl