Skip to main content

Klantcase Biker’s Best

Onder Goldwing & Valkyrie rijders is deze club geen onbekende. Dan hebben we het natuurlijk over Biker’s Best in Renswoude. Bescheiden gestart en door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste groothandel in accessoires voor Goldwings, wereldwijd!

IT als de motor van je bedrijf

“Op het moment dat je motor storingen geeft heeft dat direct een negatief effect op je plezier in het motorrijden. Zo zie ik dat ook met IT. Ons bedrijf is daar steeds meer afhankelijk van, als dat hapert worden we vanzelf ongezelliger (aldus John de Weerdt).

Ik kan het me al niet eens meer voor de geest halen wanneer Vooruit (voorheen MCC) bij ons in beeld kwam. Belangrijker vind ik om te kijken waar we nu staan!

Door de jaren heen heeft Vooruit ons geholpen om ons bedrijf steeds meer te automatiseren, stap voor stap. En dat past ook perfect bij onze werkwijze. Met ons team zijn we van dinsdag tot en met zaterdag aan het werk voor onze klanten, dat vinden we leuk. We kunnen er dan niet teveel bij hebben.

Omdat IT ons ook verder niet interesseert is het geweldig dat Vooruit daarin steeds een leidende rol neemt. Er gaat geen jaar voorbij zonder dat team Vooruit met ons contact heeft en op bezoek komt.

Een positieve club uit de buurt is écht een aanwinst voor je bedrijf. Wij vinden dat bij Vooruit, met al onze IT-benodigdheden en ERP-software van KING.”

www.goldwing.nl