Skip to main content

Na verloop van tijd voldoen werkplekken niet meer aan de wensen en eisen van organisaties. De werkplekken zijn dan aan vervanging toe. Daarnaast worden werkplekken anders ingericht vanwege interne of externe verhuizingen bij bedrijven. Het (her)inrichten van een werkplek is specialistisch en tijdrovend werk. In veel gevallen heeft het eigen (IT) personeel hier geen tijd voor of ontbreekt de expertise. Vooruit is gespecialiseerd in het inrichten van vaste en flexibele werkplekken en ondersteunen kleine en grote organisaties.

Werkplekken verhuizen Vooruit
Ik wil vooruit⠀ →

Inrichting van werkplekken

Vooruit kan het inrichten van werkplekken volledig faciliteren. Bijvoorbeeld bij het uitpakken van de IT-hardware, voorzien van customer tags/labels (meteen inzichtelijk waar wat staat), het installeren van een klantspecifieke software en het aanpassen van de BIOS instellingen. Wij verzorgen alles rondom de inrichting van werkplekken, zodat jij en je medewerkers door kunnen met het werk. Als Vooruit IT-werkplekken inricht is dat een kwestie van vervangen, plaatsen, en aansluiten. Dat gebeurt snel en efficiënt zodat jij en je medewerkers hier geen last van ondervinden. Goed om te weten: Vooruit regelt dat al het verpakkingsmateriaal van de hardware netjes en verantwoord wordt opgeruimd.

Onder de inrichting van werkplekken valt het aansluiten van alle IT-apparatuur (zoals PC, thin client, laptop, docking station, monitor, toetsenbord en muis). Daarbij worden alle kabels netjes weggewerkt zodat de werkplek er keurig uitziet en geen (struikel)gevaar veroorzaakt voor medewerkers.

Of het nu een vaste of flexibele werkplek betreft: ze moeten vele jaren probleemloos kunnen opereren. Belangrijk is dat de werkplek er keurig uitziet, en medewerkers geen last ondervinden van de kabels. Een goed ingerichte werkplek zorgt voor minder kans op storing, kabelbreuk, struikelgevaar etc. Daarnaast ziet het er verzorgd uit.

Levering in containers

Wij leveren alle nieuwe hardware volledig uitgepakt in containers. Zo blijf je niet zitten met verpakkingsmateriaal en kan de installatie snel en netjes gebeuren.

Uitladen en aansluiten

Vooruit werkt snel en efficiënt. Zodat medewerkers geen hinder ondervinden van onze werkzaamheden. Zo staat de productiviteit niet onder druk en kan het werk door.

Levering op maat

Jij als klant bepaalt waar en wanneer nieuwe hardware geleverd en geplaatst kan worden. Wij passen ons volledig aan jullie wensen aan.

Flexibele werkplekken

Meer en meer organisaties kiezen voor flexibele werkplekken. Hierbij worden voorzieningen getroffen zodat medewerkers dagelijks hun eigen werkplek uitkiezen. Ergens op kantoor of vanuit huis. Op kantoor zijn dan voorzieningen getroffen, zoals een tweede monitor of een dockingstation, zodat medewerkers snel en efficiënt aan de slag kunnen. Maar ze hoeven niet perse naar het werk te komen, want met een flexibele werkplek kan je ook thuis aan de slag. De voordelen van flexibele werkplekken zijn volop aanwezig:

Efficiënt benutten van kantoorruimte

Medewerkers kiezen een werkplek uit die het beste bij de werkzaamheden past.

Medewerkers die behoefte hebben aan een rustige omgeving kunnen thuiswerken. Degene die collega’s missen of waarbij het werk erom vraagt, kunnen naar het werk. Zo draagt de keuzevrijheid bij aan employability.

Waarom Vooruit

Waarom veel organisaties voor Vooruit kiezen heeft verschillende redenen. In ieder geval spelen onderstaande kenmerken hier een belangrijke rol bij. Kies ook voor Vooruit als IT Life Cycle partner en wij garanderen dat onderstaande ook voor jouw organisatie geldt:

Verkleining van de CO2 footprint van jouw organisatie.

Creatie van subsidie-onafhankelijke werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Overzicht van alle afgevoerde IT-hardware door onze uitgebreide maatwerkrapportage. Deze is direct te importeren in jullie CMDB.

Dataveiligheid wordt gegarandeerd door het veilig en volledig wissen van gegevens conform de GDPR met gebruik van Blancco software.

Een eerlijke restwaarde voor alle afgevoerde IT-hardware. Hierbij heb je de keuze om deze restwaarde te doneren aan een goed doel naar keuze, een ondersteunend programma voor medewerkers te ondersteunen of de restwaarde direct op jullie rekening te laten storten.

Zoek je een professionele en betrouwbare IT dienstverlener? Die afspraken nakomt en proactief met je meedenkt. En waarbij duurzaam- en sociaal ondernemersschap centraal staat? Neem vandaag nog contact op en wij helpen je graag de optimale IT dienstverlening te ervaren!

Ik wil vooruit⠀ →