Skip to main content

Organisaties maken afspraken met hun vaste IT-leverancier over levering van nieuwe hardware. Daar houdt de rol van de leverancier veelal op. Maar daarna moet ook de opslag en de plaatsing (veelal gefaseerd) per werkplek geregeld worden. Waar sla je deze hoeveelheid hardware op en wie gaat het uitleveren op afroep regelen? Het leveren en plaatsen van de juiste hardware op de juiste plek is specialistisch werk. Vooruit kan dit volledig faciliteren. Wij zorgen voor de opslag in ons magazijn, plaatsing van alle apparatuur op locatie, installatie van software en duurzaam opruimen van het verpakkingsmateriaal.

Ik wil vooruit⠀ →

Levering op maat

Alle nieuwe IT-hardware staat veilig en overzichtelijk opgeslagen in het magazijn van Vooruit. Zodra een verzoek binnenkomt nieuwe hardware te leveren zorgen wij voor levering op maat:

Levering in containers – 

Wij leveren alle nieuwe hardware volledig uitgepakt in containers. Zo blijf je niet zitten met verpakkingsmateriaal en kan de installatie snel en netjes gebeuren.

Uitladen en aansluiten – Vooruit werkt snel en efficiënt. Zodat medewerkers geen hinder ondervinden van onze werkzaamheden. Zo staat de productiviteit niet onder druk en kan het werk door.

Levering op maat – Jij als klant bepaalt waar en wanneer nieuwe hardware geleverd en geplaatst kan worden. Wij passen ons volledig aan jullie wensen aan.

Levering en plaatsing van nieuwe IT-hardware onderbrengen bij een betrouwbare, flexibele en ervaren partner? Neem dan contact op met ons via 0481 377 802 of mail naar info@vooruit.nl. Wij helpen je graag!

Ik wil vooruit⠀ →

Waarom Vooruit?

Waarom veel organisaties voor Vooruit kiezen heeft verschillende redenen. In ieder geval spelen onderstaande kenmerken hier een belangrijke rol bij. Kies ook voor Vooruit als IT Life Cycle partner en wij garanderen dat onderstaande ook voor jouw organisatie geldt:

Verkleining van de CO2 footprint van jouw organisatie.

Creatie van subsidie-onafhankelijke werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Overzicht van alle afgevoerde IT-hardware door onze uitgebreide maatwerkrapportage. Deze is direct te importeren in jullie CMDB.

Dataveiligheid wordt gegarandeerd door het veilig en volledig wissen van gegevens conform de GDPR met gebruik van Blancco software.

Een eerlijke restwaarde voor alle afgevoerde IT-hardware. Hierbij heb je de keuze om deze restwaarde te doneren aan een goed doel naar keuze, een ondersteunend programma voor medewerkers te ondersteunen of de restwaarde direct op jullie rekening te laten storten.