Skip to main content

Bij Vooruit streven we naar hergebruik van IT-hardware. Zo kunnen organisaties hun ICT optimaal verduurzamen. Dat is ook de reden waarom wij graag complete systemen innemen. Dit is niet altijd mogelijk en daarom is het goed om te weten dat computer hardware die niet voor hergebruik geschikt is volledig wordt gerecycled. Computerafval bevat namelijk enorm veel grondstoffen die door recycling opnieuw ingezet kunnen worden. Van oude computers kan zo bijvoorbeeld weer nieuwe IT-hardware gemaakt worden. Dus voor organisaties waarbij duurzaam (Groene IT) centraal staat is Vooruit dé partner voor hergebruik van oude computers en ICT recycling.

It Recycling
Ik wil vooruit⠀ →
IT Recycling Vooruit
Harde schijven Vooruit

Wil je meer informatie over IT-recycling of oude hardware inleveren? Neem dan contact op met ons.

Ik wil vooruit⠀ →

Waarom je voor Vooruit moet kiezen

Waarom veel organisaties voor Vooruit kiezen heeft verschillende redenen. In ieder geval spelen onderstaande kenmerken hier een belangrijke rol bij. Kies ook voor Vooruit als IT Life Cycle partner en wij garanderen dat onderstaande ook voor jouw organisatie geldt:

Verkleining van de CO2 footprint van jouw organisatie.

Creatie van subsidie-onafhankelijke werkplekken voor mensen met een afstanda tot de arbeidsmarkt.

Overzicht van alle afgevoerde IT-hardware door onze uitgebreide maatwerkrapportage. Deze is direct te importeren in jullie CMDB.

Dataveiligheid wordt gegarandeerd door het veilig en volledig wissen van gegevens conform de GDPR met gebruik van Blancco software.

Een eerlijke restwaarde voor alle afgevoerde IT-hardware. Hierbij heb je de keuze om deze restwaarde te doneren aan een goed doel naar keuze, een ondersteunend programma voor medewerkers te ondersteunen of de restwaarde direct op jullie rekening te laten storten.