Skip to main content

Hardware, -of asset registratie is van belang bij iedere organisatie. Wat staat er qua IT-hardware, wanneer is het geplaatst en is het aan vervanging toe? Ook geeft het inzicht in welke acties genomen moeten worden om alle hard- en software up-to-date te houden. Zo blijft alle IT-hardware werken zoals het hoort en komt de continuïteit en productiviteit van jouw organisatie niet in gevaar.

Ik wil vooruit⠀ →

Mogelijkheden CMDB registratie

Vooruit verkoopt geen nieuwe hardware. Wel zorgen wij ervoor dat het gehele proces na aankoop van nieuwe IT-hardware wordt gefaciliteerd (opslag, registratie, installatie, distributie en plaatsing). Een onderdeel hiervan is hardware registratie. Onze werkwijze is hierbij als volgt: nieuwe hardware wordt aangeleverd en opgeslagen in het magazijn van D-two. Na ontvangst registreren wij alle apparatuur en labelen deze. De informatie kan daarna één op één overgezet worden in het CMDB (Configuration Management Database) van jullie organisatie. In het kort betekent dit:

Registratie en labelen van alle hardware door Vooruit
Aanleveren CMDB geschikt bestand
Aflevering nieuwe hardware bij Vooruit

Ook bij de afvoer van hardware registreert Vooruit alle hardware. Zo weet je precies wat er is afgevoerd en kan dit in het CMDB verwerkt worden.

Werkplekken verhuizen Vooruit

Hardware professioneel laten registreren laat je door Vooruit doen. Door hardware registratie via Vooruit weet je precies waar, wat en vanaf wanneer staat. Meer weten over hardware registratie? Neem dan contact op met ons.

Ik wil vooruit⠀ →

Waarom Vooruit?

Waarom veel organisaties voor Vooruit kiezen heeft verschillende redenen. In ieder geval spelen onderstaande kenmerken hier een belangrijke rol bij.
Kies ook voor Vooruit als IT Life Cycle partner en wij garanderen dat onderstaande ook voor jouw organisatie geldt:

Verkleining van de CO2 footprint van jouw organisatie.

Creatie van subsidie-onafhankelijke werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Overzicht van alle afgevoerde IT-hardware door onze uitgebreide maatwerkrapportage. Deze is direct te importeren in jullie CMDB.

Dataveiligheid wordt gegarandeerd door het veilig en volledig wissen van gegevens conform de GDPR met gebruik van Blancco software.

Een eerlijke restwaarde voor alle afgevoerde IT-hardware. Hierbij heb je de keuze om deze restwaarde te doneren aan een goed doel naar keuze, een ondersteunend programma voor medewerkers te ondersteunen of de restwaarde direct op jullie rekening te laten storten.