Skip to main content

Vooruit versterkt het sales- en managementteam met Lucas Swaans

Vooruit versterkt het sales- en managementteam met de komst van Lucas Swaans. Lucas is een 38-jarige salesprofessional, heeft Commerciële Economie gestudeerd in Utrecht en is sindsdien doorgegroeid tot een ervaren salesmanager.

Lucas heeft een carrière die rijk is aan ervaring. Hij startte zijn carrière bij Isense, werkte zeven jaar bij Tech Data (TDSynnex), waar hij verschillende sales- en salesmanagementfuncties vervulde en was in zijn meest recente rol Sales Manager bij Amac Pro. Lucas is bekend met een breed scala aan diverse klantsegmenten en heeft ruime ervaring in het leiden van salesteams en het ontwikkelen van salesstrategieën.

Vanaf 1 mei is Lucas onderdeel van het Vooruit team. Hij vervult de rol van Sales Director. Lucas staat bekend als flexibel en vooruitstrevend, wat betekent dat hij zich goed kan aanpassen aan veranderende omstandigheden en altijd openstaat voor nieuwe ideeën. Zijn menselijke aanpak betekent dat hij de relatie met mensen belangrijk vindt, zowel binnen als buiten het werk.

Meer informatie? Neem gerust contact op met Lucas via lucas.swaans@vooruit.nl